Denise van Mourik (1992)

© De Kaasspeciaalzaak

Geboren en getogen in Zoetermeer, waar ze nog steeds woont. Maakte in november 2015 als studente haar entree in de winkel en raakte in korte tijd aan het kaasparadijsje verknocht.

Enkele jaren daarvoor begon Denise aan de Hogeschool InHolland in het Bezuidenhout een studie Media & Entertainment Management.

In 2012 trok ze samen met haar vriend, die bezig was met een studie food technology naar Nieuw- Zeeland, waar ze beiden op hun studiegebied een half jaar stage liepen. Ik werkte bij een lokaal tv-station in de stad Nelson, waar ik onder meer functioneerde als cameravrouw en editor.

Terug in Nederland kreeg Denise een zaterdagbaantje bij een kaaswinkel in Zoetermeer en toen ze daar wegens een reorganisatie moest vertrekken, tipte men haar dat Ed Boele in Den Haag versterking zocht.
Ze kon aan de slag en het beviel haar zo goed dat ze er nu vier dagen per week werkt. Ik heb hier in drie maanden tijd meer over kazen geleerd dan tijdens de twee jaar in mijn vorige kaaswinkel, lacht Denise, die alle kazen lekker vindt, maar geitenkaas op nummer 1 heeft staan.

De eindscriptie voor haar studie bestrijkt onderwerpen als marketing en positionering. Zou je daar ook in de kaasbusiness iets aan hebben? Natuurlijk!, luidt haar antwoord.

|
Passie voor kaas / Wie we zijn / Denise van Mourik (1992)

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: