Avalon Christie (1996)

© De Kaasspeciaalzaak

Zaterdaghulp bij Ed Boele tot augustus 2016. Daarna gaat deze studente, afkomstig uit kaasstad Gouda, een half jaar in het buitenland studeren.

Avalon (Ja ja, ik ben genoemd naar het geheimzinnige eiland uit de oude Keltische legenden over koning Arthur) studeert aan de Haagse Hogeschool European Studies.
Je mag natuurlijk ook Europese Studies zeggen, maar de officiële benaming is in het Engels omdat het een internationale opleiding is, waarbij de colleges grotendeels in het Engels worden gegeven , vertelt ze. Het is een studie waarmee je in Europa op het gebied van bestuur, politiek en economie alle kanten op kunt.

Omdat Avalons vader Maria kende (de vrouw van Ed), raakte hij ook bevriend met Ed, bij wie hij vaak kaas kocht.

Van jongs af aan was ik al gek op pittige boerenkaas, die we thuis altijd Kaas van Ed noemden. Dat pittige ben ik altijd blijven waarderen. ‘Hoe ouder hoe beter’, zeg ik tegenwoordig. Ook blauwe kazen vind ik heerlijk. Sinds ik in 2014 als zaterdaghulp bij Ed kwam werken, heb ik ontzettend veel over kazen geleerd, want Ed is een wandelende kaas-encyclopedie. Leuk voor je algemene ontwikkeling, maar nog leuker om die kennis op de klanten over te brengen!

|
Passie voor kaas / Wie we zijn / Avalon Christie (1996)

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: