De Kaasspeciaalzaak • Nieuwsbrief mei 2011

Feestelijke heropening
op zaterdag 21 mei!

Het is nog even flink aanpoten, maar het duurt niet lang meer of de geheel vernieuwde en uitgebreide kaasspeciaalzaak van Ed Boele aan de Fahrenheitstraat opent zijn deuren. Dit houd helaas wel in dat de winkel op 16,17 en 18 mei gesloten is. Op donderdag 19 mei gaan wij om 8.30 uur weer open en voor zaterdag 21 mei staat een spetterend openingsfeest gepland, vergezeld van diverse speciale aanbiedingen.
De afgelopen zes weken verkochten kaasmeester Ed en zijn team hun producten in een tijdelijk onderkomen aan de Thomsonlaan, maar iedereen kijkt nu reik- halzend uit naar de aanstaande terugverhuizing. Ed verheugt zich op het moment dat hij alle verbouwingsstress van zich af kan schudden en trots de winkel in nieuwe gedaante kan laten zien. Zelfverzekerd zegt hij: ,,Er heerst nu nog chaos, maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen die
er straks binnenkomt z ́n ogen uit zal kijken en Wow! zal zeggen - of op z’n minst denken.’’

 

Wat kunt u verwachten?

De winkel is onder meer dankzij een aanbouw aan de achterkant 125 m2 groter geworden, er komt een nieuwe gekoelde showvitrine voor de buitenlandse kazen, een wand met uitsluitend Nederlandse kazen, twee ‘presentatietafels’, een aparte wijnhoek met uitgebreid assortiment en achterin de zaak een vochtige en koele rijpingskast oftewel affinageruimte voor bepaalde buitenlandse kazen. ,,En de klap op de vuurpijl wordt de verlichting,’’ kondigt Ed aan. ,,Alle producten worden schitterend uitgelicht. Nog een extra reden om te komen kijken!”
 


Feestprogramma

Op zaterdag 21 mei om 11.00 uur barst het feest ter gelegenheid van de (her)opening los. U bent daarvoor uiteraard van harte uitgenodigd.
Op de koperklanken van de Haagse boerenblaaskapel De Zwiebels arriveert een door een paard getrokken boerenkar met daarop een lading van de eerste Zuid-Hollandse graskaas van dit jaar. Graskaas is een jonge kaas, gemaakt van de eerste melk die de koeien hebben gegeven nadat ze eind maart weer uit de winterstal naar de wei mochten. Melk op basis van vers voorjaarsgras! Nadat de graskaas is uitgeladen, kunnen kinderen gedurende enkele uren per paard en wagen ritjes door de buurt maken.
De Zwiebels spelen nog tot 14.00 uur door.


Speciale aanbiedingen

Ter gelegenheid van de opening van de grootste kaasspeciaalzaak van Nederland presenteren Ed Boele en zijn team op zaterdag 21 mei een aantal speciale aanbiedingen:
  • De al genoemde graskaas zal die dag slechts 8,95 euro per kilo kosten
  • De ‘kaas van het huis’ die Ed acht jaar geleden introduceerde, de inmiddels vermaarde Oude Haegsche, gaat voor 9,95 per kilo weg.
  • Iedereen die minimaal 750 gram kaas koopt,krijgt gratis een boekje over ‘groene producten’ uit het Groene Hart.
  • Voor 6,95 is een fles uitstekende Italiaanse prosecco verkrijgbaar.
Zeven nieuw ingeslagen biokazen uit Duitsland en Zweden gaat voor een speciale
introductieprijs over de ‘toonbank’ (hoewel dat bij Ed Boele een achterhaald begrip is).
 
 
TOT ZIENS IN DE NIEUWE WINKEL!
Kaasspeciaalzaak Ed Boele
Fahrenheitstraat 625
2561 DC Den Haag
070-3631819
Website: www.kaasspeciaalzaak.nl
Copyright © 2011 De Kaasspeciaalzaak vof, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp