De Kaasspeciaalzaak • Nieuwsbrief mei 2014
Kom zaterdag 24 mei naar onze
Graskaas-party!

Kaasspeciaalzaak Ed Boele geeft aanstaande zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur een feestje. Een luchtige lenteparty op straat, pal voor de winkel. Gewoon om te vieren dat de zomer in zicht is en dat we daarom weer volop kunnen genieten van de belangrijkste lentebode in kaasland: jonge, romige graskaas. Bij dezen bent u van harte uitgenodigd!    
 
Graskaas is ‘graaskaas’
Het is elk voorjaar weer een prachtig schouwspel: koeien die na een winter op stal voor het eerst weer de wei in mogen. Uitgelaten zijn ze, letterlijk en figuurlijk. Velen huppelen er zelfs bij. Direct
beginnen ze zich grazend tegoed te doen aan het malse verse gras. Door dat te eten wordt de melk van de koeien rijker van smaak. Deze melk vormt de basis voor de eerste graskaas, die in april wordt gemaakt.
 
Brabantse Kaasboerderij
Elk jaar zoeken we naar graskaas die tot de top van Nederland behoort. Ook nu hebben we weer puike kwaliteit. De graskaas die we u aanbieden is afkomstig van de veehouderij en kaasmakerij De Lange Hoeve in het Brabantse dorp Genderen, gelegen in het land van Heusden en Altena. Zie http://www.delangehoeve.nl/

 
Feestprijs: slechts 9,90 per kilo
Komende zaterdagochtend zal voor de bekende winkel aan de Fahrenheitstraat een klassieke Citroën-HY-bestelbus parkeren, volgestouwd met graskazen die inmiddels zes weken zijn gerijpt. Vanuit deze auto zal de kaas van 11.00 tot 16.00 uur onder vrolijke muzikale omlijsting worden verkocht voor de feestprijs van 9,90 euro per kilo.


Tuinkers als bonus
Hier zit bovendien nog een bonus bij. Wie een stuk graskaas koopt van minimaal een pond, krijgt er een bakje tuinkers bij cadeau. We zijn weliswaar geen groenteboer, maar kunnen wel verklappen wat je zoal met tuinkers kunt doen. Lekker op een verse bruine boterham of stuk stokbrood, belegd met een flinke plak graskaas en eventueel een likje mosterd. Lekker ook in de aspergesoep. En nóg lekkerder als je het met een beetje honing mixt met verse geitenkaas.

 
Kans op gratis kaas:
Snijd en raad!
Onze graskaasparty heeft nog een extra attractie. Wie wil en durft, mag met een groot kaasmes zelf een stuk kaas voor zich afsnijden. Daarna kun je het gewicht daarvan raden, bijvoorbeeld 645 gram. Wie het goed heeft – met een marge van 10 gram erboven of eronder – mag het afgesneden stuk gratis meenemen. Al met al genoeg redenen om zaterdag even langs te komen.
 
Waag een gokje, eet een blokje en geniet!
Graag tot ziens in onze winkel!
Kaasspeciaalzaak Ed Boele
Fahrenheitstraat 625
2561 DC Den Haag
070-3631819
Website: www.kaasspeciaalzaak.nl
 
Copyright © 2014 De Kaasspeciaalzaak vof, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp