Nieuwsbrief maart 2016
View this email in your browser
Alweer een trofee!
Wat een feest was het op maandagavond 7 maart in het Dolfinarium van Harderwijk! Het leek wel een droom, maar het was werkelijkheid. Onder luid applaus toonde het dreamteam van Ed Boele aan een zaal vol collega’s uit heel het land de zojuist veroverde trofee voor de Beste Buitenlandse-Kaasspecialist 2016-2017. Presentatrice Astrid Joosten had kort daarvoor de benoeming bekendgemaakt en de prijs aan de apetrotse Ed uitgereikt, terwijl zijn echtgenote Maria, dochter Fleur en de winkelmedewerksters Nicole, Annet en Denise glunderend en meegenietend toekeken.
Het is al de derde keer in acht jaar tijd dat Ed Boele zijn winkel de beste speciaalzaak voor buitenlandse kazen in Nederland mag noemen. Eerder droeg hij die titel al in 2008/2009 en 2012/2013. Ook won Ed al tweemaal het Gouden Kaasmes voor de Beste Kaasspeciaalzaak van het land.
 
Niets dan lof van de juryleden
De jury van de brancheorganisatie Kaas- en Delicatessenwinkels liet zich in haar rapport zeer lovend uit over de kwaliteit van de kaasspeciaalzaak aan de Fahrenheitstraat. Ziehier de samenvatting:
Ed Boele, heeft een mooie, overzichtelijke, goed verzorgde, frisse winkel. De medewerkers zijn zeer vakkundig en betrokken bij de producten die ze verkopen. Er is een duidelijke en uitnodigende presentatie van buitenlandse kazen en een mooie rijpingskast fungeert als blikvanger in de winkel. Klanten worden goed geïnformeerd via schermen, prijskaartjes en een persoonlijke toelichting door eigenaar en medewerkers.
Een ‘consumentenjury’, bestaande uit mystery guests die de afgelopen maanden als klanten de winkel hadden bezocht, stak ook de loftrompet. Een bezoek aan de winkel is volgens deze jury een bijzonder prettige ervaring. Je wordt er vakkundig en met beleving geholpen en je voelt je welkom. Er is een actieve, vriendelijke en enthousiaste klantbenadering, je krijgt goede productuitleg en er is volop gelegenheid tot proeven. Ook de nette uitstraling van de winkel en de correcte product- en prijsaanduidingen worden geprezen.

 
            Emmentaler kaas als feesttaart   
De komende tijd zal Ed Boele zijn predicaat Beste Buitenlandse-Kaasspecialist nog eens extra onderstrepen met allerlei acties en aanbiedingen op het gebied van buitenlandse kazen. De eerste actie begint dit weekend al. Bij wijze van feesttaart staat in de winkel een enorme Emmentaler kaas, die met een speciaal mes voor de liefhebbers zal worden aangesneden. Wie een stuk van dit Zwitserse wagenwiel wil hebben, hoeft daarvoor maar 7,95 per pond neer te tellen in plaats van de gebruikelijke 11,95. Grijp dus uw kans en vier ons feestje mee! En houd u niet van Emmentaler, dan hebben we zoals u weet nog tientallen andere kazen van over de grens. Enne…. vergeet trouwens de Nederlandse kazen niet!
Graag tot ziens in onze finalistenwinkel!

Kaasspeciaalzaak Ed Boele
Fahrenheitstraat 625
2561 DC  Den Haag
070-3631819
www.kaasspeciaalzaak.nl

 
Tweet
Forward
Copyright © 2016 De Kaasspeciaalzaak vof, All rights reserved.