Nieuwsbrief februari 2016
 
We zijn weer finalist en dat vieren we!
Nee, we lopen niet naast onze schoenen, maar trots zijn we wel. Al twee keer in deze nog jonge eeuw is onze winkel uitgeroepen tot Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland en ook al twee keer sleepten we de titel Beste Specialist Buitenlandse Kazen in de wacht. Maar begin deze maand kregen we van onze brancheorganisatie te horen dat we voor ons assortiment én onze kennis op het gebied van buitenlandse kazen opnieuw kans maken op een lauwerkrans. We behoren bij deze jaarlijkse verkiezing tot de vijf finalisten!
Op maandag 7 maart wordt in het Dolfinarium in Harderwijk bekendgemaakt wie de winnaar is geworden.
Kom aanstaande zaterdag proeven:
Zwitserse kaasfondue en raclette

Komende zaterdag (20 februari) bouwen we in de winkel een feestje om te vieren dat we opnieuw finalist zijn. Voor alle klanten hebben we Zwitserse kaasfondue met stokbrood klaarstaan. Ook kunt u proeven van raclette, dat andere beroemde smeltkaasgerecht uit Zwitserland, dat uitsluitend mag worden bereid van de rauwmelkse kaas uit het kanton Valais (Wallis). Wees welkom en profiteer ook van onze andere feestelijkheden.
Salers: een tonnetje in het zonnetje
U heeft ze vast wel eens gezien: de Franse Salers-kazen in de vorm van een 30 centimeter hoog tonnetje. Die zetten we vanaf zaterdag en de hele volgende week in het zonnetje. Niet alleen omdat het zo lekker rijmt, maar vooral omdat-ie zo lekker krachtig en kruidig smaakt. De Salers is een harde bergkaas uit het Franse Centraal Massief, gemaakt van de rauwe melk van koeien die op 600 à 1000 meter hoogte grazen. Bij Salers-kaas kun je zowel een stoere rode wijn als een volle witte wijn drinken, maar probeer ook eens de combinatie van een blokje Salers met daarop een lepeltje kweepeer-confiture: een feestje in je mond.
Aanbieding: Tot eind maart koopt u bij ons Salers voor 1,95 per ons. Wie meer dan 200 gram aanschaft, krijgt er gratis een potje kweepeer-confiture bij.
Marcellin-kaasje als bonus  
Wie in de komende krokusweek op 24,25,26,of 27 februari voor minimaal 15 euro aan buitenlandse kaas koopt, krijgt als bonus gratis een Saint Marcellin-kaasje in een stenen schaaltje mee. Saint Marcellin is een brie-achtige kaas uit de Dauphiné, de Franse Rhônestreek die ongeveer veertig kilometer ten zuiden van Lyon ligt.
Maandag 7 maart zullen wij onze winkel om 15.00 uur sluiten zodat we met ons gehele team naar Harderwijk kunnen afreizen.Graag tot ziens in onze finalistenwinkel!

Kaasspeciaalzaak Ed Boele
Fahrenheitstraat 625
2561 DC  Den Haag
070-3631819
www.kaasspeciaalzaak.nl

 
Tweet
Forward
Copyright © 2016 De Kaasspeciaalzaak vof, All rights reserved.