De Kaasspeciaalzaak • Nieuwsbrief december 2013
Met geprolongeerde kampioenstitel
smaakvol op weg naar 2014
 

Het jaar 2013 loopt op z’n laatste benen. Dat kan echter niet worden gezegd van kaasspeciaalzaak Ed Boele, het nog altijd florerende Haagse smaakparadijs.
Ed en zijn team gaan zelfs extra vrolijk de kerstdagen en het nieuwe jaar tegemoet, want onlangs kregen ze te horen dat ze ook in 2014 als regerend kampioen de titel ‘Beste kaasspeciaalzaak van Nederland’ mogen blijven voeren. De brancheorganisatie die het kampioenschap organiseert heeft namelijk besloten de nationale lauwerkrans voor kaasspecialisten voortaan nog maar één keer per twee jaar uit te reiken. Dit betekent dat Ed in 2014 geen troonsafstand hoeft te doen.

 
Kerstaanbiedingen
 
Zoals u gewend bent, presenteert Ed Boele in de weken van kerst en oud & nieuw weer enkele speciale aanbiedingen. Dit jaar zijn dat de volgende:
                           
  • Boerenkerstkaas. Een oud-belegen boerenkaas uit de omgeving van het pittorekste stadje Oudewater. De kaas is tien maanden gerijpt en heeft een volle romige en pittige smaak waarin je het lentegras nog terugproeft. Voor deze superieure ambachtelijk bereide Hollandse kaas, heerlijk bij de borrel of op brood, betaalt u 7,95 euro per pond in plaats van 1,50 méér.
  • Extra kruidige Zwitserse Kaltbach-kaas. De meest robuuste telg uit de grote Kaltbach-familie, waarvan wij ook de Emmental en de Raclette-smeltkaas in huis hebben. Deze gekruide variant, een doorgerijpte gruyère, verkopen wij tot en met oudejaarsdag voor 2,45 euro per ons. Heerlijk bij het apéritief of bijvoorbeeld samen met een glas port na de maaltijd.
  • VOGA Sparkling. Een ‘spumante-wijn’ oftewel bubbelwijn uit de buurt van Venetië, gemaakt van pinot grigio-druiven. Fruitiger dan prosecco! Alleen al vanwege de bijzondere vorm van de fles zou u deze tijdens de feestdagen eens moeten proberen. Verkrijgbaar in twee maten: de standaardfles van 75 cl. is 13,99 euro en de kleine fles (piccolo) 4,50 euro.
 
Wellicht ten overvloede wijzen we u erop dat we naast ons enorme assortiment aan kazen ook nog andere smaakmakers bij de borrel verkopen, zoals verschillende verse tapenades, zongedroogde tomaatjes en het veel gevraagde vijgen-amandelbrood en dadel- walnotenbrood.  Populaire hits zijn ook onze gorgonzola met prosecco en – speciaal voor deze tijd van het jaar – de klassieke Engelse stilton gedrenkt in port.
 
Nog een tip. Wilt u iemand eens met een ‘kaascadeau’ verrassen? Wij kunnen een feestelijk presentje samenstellen in elke gewenste prijsklasse. Leuk als je met kerst of oud & nieuw bij familie of vrienden op bezoek gaat, maar ook verrassend als verjaardagscadeau!

 
Kaasfondue
 
De wintermaanden zijn bij uitstek de periode waarin veel kaasfondue wordt gegeten. Uiteraard verkopen wij hiervoor alle eventueel te gebruiken kazen. We willen u ook op weg helpen met een aantal kaasfondue-recepten. Die kunt u vinden op onze website http://www.kaasspeciaalzaak.nl Klik op het voorblad bovenin het labeltje ‘Over kaas gesproken’ aan. Dan belandt u vanzelf bij onze kaasrecepten (inclusief fonduerecepten).
Hierbij ook een rechtstreekse link die u kunt aanklikken:
http://kaasspeciaalzaak.nl/over_kaas/recepten/kaas_fondue/fondue_recepten/
   
Verruimde openingstijden
 
Op ‘gewone’ dagen is onze winkel altijd van 08.30 tot 17.30 uur geopend. In de aanloop naar kerst zijn we ook op zondag 22 december open en hebben we gedurende enkele dagen afwijkende openingstijden. Zie het ‘rooster’ hieronder:
 
Zaterdag 21 december   : 08.00 - 17.00 uur
Zondag 22 december     : 11.00 - 17.00 uur
Maandag 23 december  : 07.30 - 20.00 uur
Dinsdag 24 december   : 07.30 - 17.00 uur
Oudejaarsdag                : reguliere openingstijd
Donderdag 2 januari
    :11.00 - 17.30 uur
 
 
We wensen u allen aangename feestdagen toe!
Kaasspeciaalzaak Ed Boele
Fahrenheitstraat 625
2561 DC Den Haag
070-3631819
Website: www.kaasspeciaalzaak.nl
Copyright © 2013 De Kaasspeciaalzaak vof, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp