De Kaasspeciaalzaak • Nieuwsbrief november 2012
Grand Slam voor Ed Boele
 
Beste kaasspeciaalzaak van Nederland
én beste specialist buitenlandse kaas
 
 
Groot feest bij kaasspeciaalzaak  Ed Boele aan de Fahrenheitstraat! Met zijn winkel en zijn medewerkersteam heeft Ed een unieke prestatie geleverd door maar liefst twee kampioenstitels in de wacht te slepen.
De winkel is uitgeroepen tot Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland en ook nog eens tot Beste Specialist in Buitenlandse Kazen. Beide titels mag Ed tot en met december 2013 dragen.
 
In theater De Flint in Amersfoort kreeg de glunderende Ed Boele dinsdagavond 13 november in het bijzijn van zijn team en honderden branchegenoten uit de Vakgroep Kaas & Delicatessen de felbegeerde trofee voor de beste kaasspeciaalzaak van het land overhandigd: het Gouden Kaasmes. Daarmee werd de dubbelslag een feit, want kort daarvoor was hij ook al gehuldigd vanwege zijn assortiment en kennis op het gebied van buitenlandse kazen.
 
In het juryrapport wordt de winkel ‘een voorbeeld voor de branche’ genoemd. De zaak levert ’uitmuntende prestaties’ en ‘eigenaar en medewerkers zijn goed en volop met hun vak bezig’.
Tijdens de jaarlijkse landelijke competitie tussen kaasspeciaalzaken worden de winkels streng beoordeeld door zowel collega-ondernemers als consumententeams. ,,Die dubbele beoordeling geeft er extra glans aan’’, zegt de trotse Ed. ,,Het is trouwens beslist niet alleen mijn verdienste. We hebben er met ons hele team keihard aan gewerkt om dit te bereiken.’’
 
Eind 2006 ontving Ed het Gouden Kaasmes voor de eerste maal (voor het jaar 2007) en in 2008 mocht hij zich ook de beste Buitenlandse Kaasspecialist noemen. Maar omdat de kaasspeciaalzaken flink in opkomst waren en de concurrentie steeds groter werd, had hij haast niet durven dromen voor de tweede maal dergelijke titels te zullen behalen, laat staan twee tegelijk. ,,Alleen in de laatste weken van de competitie, toen we waren doorgedrongen tot de twee finales, begon ik stiekem wel te hopen op een nieuw succes,’’ aldus Ed.


Kom naar de wijnproeverij 
van zondag 25 november
 
Op zondagmiddag 25 november houden Ed Boele en zijn medewerkers weer hun befaamde najaarswijnproeverij, waarvoor u bij dezen van harte bent uitgenodigd. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u op een zelfgekozen tijdstip de winkel binnenlopen om daar zo’n vijftig verschillende wijnen uit diverse landen te proeven, waaronder ook port en dessertwijnen. ,,Uiteraard kan men daarbij culinaire ondersteuning van allerlei kaassoorten verwachten,’’ beloven Ed en Erwin. Als extra attractie is bij de proeverij Miranda Beems aanwezig. Zij is importeur van Hongaarse en Oostenrijkse wijnen en wil u daar graag mee laten kennismaken. Zie ook http://www.mirandabeems.com
Deelname aan de proeverij kost een tientje, bij binnenkomst te betalen, maar wie minimaal 6 flessen wijn koopt (die niet allemaal hetzelfde hoeven te zijn) krijg dat tientje in de vorm van korting weer terug.


Geef s.v.p. wel zo snel mogelijk per e-mail door als u van plan bent te komen, want daar worden de voorbereidingen op afgestemd
Mail naar:kaasspeciaalzaak@gmail.com
Tot ziens!
 
 


 
 
Kaasspeciaalzaak Ed Boele
Fahrenheitstraat 625
2561 DC Den Haag
070-3631819
Website: www.kaasspeciaalzaak.nl
Copyright © 2012 De Kaasspeciaalzaak vof, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp