Creatief met kaas
Lenteproeverij bij Ed Boele: vrijdag 12 mei
Kaasspeciaalzaak Ed Boele nodigt u als vaste klant van harte uit voor de bijzondere lenteproeverij Creatief met kaas. Noteer alvast datum en tijd: vrijdag 12 mei, tussen 16.30 en 19.30 uur.

De titel van dit evenement roept bij velen natuurlijk herinneringen op aan het komische tv-programma Creatief met kurk dat bijna 25 jaar geleden werd gemaakt door het befaamde duo Theo & Thea. Dat was lachen geblazen. Maar onze proeverij is geen humoristisch theaterstukje. Verre van dat. Dit is 100 procent echt.

 

We laten u zien en proeven wat u zoal met diverse soorten kaas kunt doen, en ook wat je daarbij kunt drinken. Te gast is keukenprinses Jeanette, die hapjes klaarmaakt waarmee u ook aan de slag kunt als u zelf een borrel organiseert. Wat bijvoorbeeld te denken van de combinatie geitenkaas-asperges? Verder laat Ed u proeven van een aantal nieuwe Italiaanse kazen die zijn assortiment onlangs hebben verrijkt. Neem eens een hapje van de Robiola Tre Latti (zoals de naam al zegt: gemaakt van drie soorten melk, te weten van koe, schaap en geit) of de Robiola di Bufala (geproduceerd met louter buffelmelk) of de Taleggio Capra, een stevige pittige geitenkaas.
Robiola tre Latti
Ook een Frans tintje ontbreekt niet. Kort geleden haalde Ed hoogstpersoonlijk uit Frankrijk een partij bijzondere grotgerijpte Tomme de Chêvre-kaasjes uit de Jura. “Super van smaak”, zegt hij zelf. Kom maar oordelen of hij gelijk heeft.
 
We hebben onze lenteproeverij met opzet in de namiddag en aan het begin van de avond gepland. Zo kan iedereen die op vrijdagmiddag laat van z’n werk komt nog even bij ons langs om met een hapje en drankje ontspannen het weekend in te gaan.

Hebt u er zin in? Laat dan s.v.p. via deze link weten dat u komt mee proeven i.v.m. de voorbereidingen. We zullen u graag verwelkomen. Tot ziens!

 
Graag tot ziens op onze proeverij!
Kaasspeciaalzaak Ed Boele
Fahrenheitstraat 625
2561 DC   Den Haag
070-3631819

 

 
Copyright =C2=A9 2017 De Kaasspeciaalzaak vof, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld bij het aanmelden van ons spaarsysteem.

Our mailing address is:
De Kaasspeciaalzaak vof
Fahrenheitstraat 625
Den Haag, Zuid-holland 2561 DC
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list      update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp