Nieuwsbrief augustus 2017.

Win een barbecue (of een andere prijs)!
Zomerse kaaskansen:
Augustus is voor velen een vakantiemaand, maar onze winkel blijft gewoon voor iedereen open. Voor de thuisblijvers en allen die al terug zijn van vakantie hebben we voor augustus een zomeractie op touw gezet waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Hoofdprijs: een luxe barbecue op wielen van het bekende merk Weber. Deze bak-, braad- en grillcombinatie van 57 cm doorsnee heeft een winkelwaarde van circa 200 euro. “Wat heeft dat met kaas te maken?” vraagt u zich misschien af. Dan wist u waarschijnlijk nog niet dat een barbecue zich ook leent voor het maken van heerlijke gerechtjes met gesmolten kaas. Kom maar eens kijken naar een demonstratie daarvan op zaterdag 5 augustus tussen 11.00 en 16.00 uur op de stoep voor onze winkel. Gratis receptenbrochure verkrijgbaar.

Hoe zit onze zomeractie in elkaar?
Onderaan deze pagina zit een deelnemersstrook. Print de pagina uit, vul de strook in met uw gegevens en neem die tussen 5 en 19 augustus mee naar de winkel. Bij besteding van minimaal 20 euro levert u het deelnemersformulier in, waarna u meedingt naar de prijzen.
 
Welke prijzen zijn er nog meer?
In totaal zijn er zeven prijzen te winnen. Na de barbecue is de tweede prijs een supergrote 3-literfles Gris de Gris rosé uit het Zuid-Franse natuurgebied Le Camargue. De derde prijs is een Magnumfles (1,5 liter) van dezelfde rosé. Ten slotte trekken we ook vijf troostprijzen. Deze bestaan uit zogeheten cheese barbeclettes, oftewel rechthoekige tefalpannetjes die op een barbecue of gasbrander kunnen worden gezet om kaas in te smelten.
 
Wanneer is de prijsuitreiking?
Op zaterdagmiddag 19 augustus sluit de deelnametermijn. Daarna trekken we uit de ingeleverde formulieren de winnaars. Wie gewonnen heeft, ontvangt een e-mail van ons. De uitreiking is op zaterdagmiddag 26 augustus.
Deelnemer zomeractie Ed Boele:
 
naam:
adres:
e-mail:
telefoonnummer:
We wensen u een mooie zomer.
Tot ziens in onze winkel!
Copyright © 2017 De Kaasspeciaalzaak vof, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld bij het aanmelden van ons spaarsysteem.

Ons adres is:
De Kaasspeciaalzaak vof
Fahrenheitstraat 625
Den Haag, Zuid-holland 2561 DC