© De Kaasspeciaalzaak

KOM EN ONTDEK DE CONTRASTEN

Proeverij vrijdag 1 juni

Jong, belegen, oud en overjarig. Rauwmelks en gepasteuriseerd. Iedere kaasliefhebber kent die basistermen wel. Maar er gaat een wereld achter schuil. Van rijpingsprocessen en van verschillen in geur, smaak, structuur en ‘mondgevoel’. Op vrijdag 1 juni tussen 17.30 en 19.30 uur krijgt u de kans om een aantal van die verschillen en contrasten bij ons te komen proeven en er wat passends bij te drinken. Maar vooral: om er wat van op te steken.

Wat doet rijping met kaas? Wat doet pasteurisatie met de smaak? Hoe proef je verschil tussen kaas van een boerderij en van een fabriek? We laten u kennismaken met diverse uitersten. Bijvoorbeeld Camembert als jong meisje en Camembert als rijpe dame, of zachte romige geitenkaas en z’n harde pittige oudere broer.

Kom het beleven! Het team van Ed Boele staat klaar met vier proeftafels.

Onze collega van de olie- en azijnwinkel Vom Fass, verderop in de straat, zorgt voor extra smaakmakers bij de kazen. Laat u verassen!

© De Kaasspeciaalzaak

Onze leverancier van Droomwijnen zal alles vertellen over de verschillende wijnen van Cave Gallician uit de Languedoc.

Graag tot ziens bij onze proeverij!

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2018 / Proeverij vrijdag 1 juni

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Zaterdagmorgen en ik moet snel mooi gelamineerde afdrukken hebben. Dus Eduard Bekker van De Multimediahoek gebeld. Hij is beschikbaar. Bestanden gemaild en op de fiets gestapt. in korte tijd heb ik wat ik nodig heb. Dat is het voordeel van een kleinschalig en persoonlijk bedrijf!


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.