Zomerse kaaskansen

Win een barbecue (of een andere prijs)!

© De Kaasspeciaalzaak
De hoofdprijs.

Augustus is voor velen een vakantiemaand, maar onze winkel blijft gewoon voor iedereen open. Voor de thuisblijvers en allen die al terug zijn van vakantie hebben we voor augustus een zomeractie op touw gezet waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Hoofdprijs: een luxe barbecue op wielen van het bekende merk Weber. Deze bak-, braad- en grillcombinatie van 57 cm doorsnee heeft een winkelwaarde van circa € 200,–.

© De Kaasspeciaalzaak
Geen Weber maar een Green Egg (het enige ei waarmee dat je op dit moment zonder gezondheidsrisico een maaltijd mee kunt bereiden). Een van de medewerksters toont de hapjes die je kunt maken met een kaas-barbecue-combinatie op zaterdag 5 augustus voor onze winkel.

Wat heeft dat met kaas te maken? vraagt u zich misschien af. Dan wist u waarschijnlijk nog niet dat een barbecue zich ook leent voor het maken van heerlijke gerechtjes met gesmolten kaas. Afgelopen zaterdag 5 augustus kon je op de stoep voor onze winkel terecht voor een demonstratie. Een gratis receptenbrochure is bij ons verkrijgbaar.

Hoe zit onze zomeractie in elkaar?

Onderaan deze pagina kunt u een pdf downloaden met een deelnamestrook. Print de pagina uit, vul de strook in met uw gegevens en neem die tussen 5 en 19 augustus mee naar de winkel. Bij besteding van minimaal 20 euro levert u het deelnemersformulier in, waarna u meedingt naar de prijzen.

Welke prijzen zijn er nog meer?

In totaal zijn er zeven prijzen te winnen. Na de barbecue is de tweede prijs een supergrote 3-literfles Gris de Gris rosé uit het Zuid-Franse natuurgebied Le Camargue.

De derde prijs is een Magnumfles (1,5 liter) van dezelfde rosé.
Ten slotte trekken we ook vijf troostprijzen. Deze bestaan uit zogeheten cheese barbeclettes, oftewel rechthoekige tefalpannetjes die op een barbecue of gasbrander kunnen worden gezet om kaas in te smelten.

Wanneer is de prijsuitreiking?

Op zaterdagmiddag 19 augustus sluit de deelnametermijn. Daarna trekken we uit de ingeleverde formulieren de winnaars. Wie gewonnen heeft, ontvangt een e-mail van ons. De uitreiking is op zaterdagmiddag 26 augustus.

We wensen u een mooie zomer.
Tot ziens in onze winkel!

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2017 / Win een barbecue (of een andere prijs)!

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Ha. In april een presentatie houden over hoe je met tekst en fotou2019s om gaat op een website.nEn wel hier op 2 april in de ochtend:nhttps://lokaal7.wordpress.com/


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.