Duurzame verpakkingen

We verkopen vaak kazen van biologisch werkende bedrijven, maar ook in onze eigen zaak schenken we aandacht aan duurzaamheid. Twee voorbeelden. Onze plastic tasjes waarin we u de kaas meegeven, zijn gefabriceerd van afbeekbaar materiaal. Dankzij speciale grondstoffen begint het tasje onder invloed van UV-straling, zuurstof en vocht na een half tot één jaar vanzelf te vergaan.

Leg maar eens een stukje van dat materiaal in een hoekje van je tuin of balkon. Dan zie je het zelf gebeuren, zegt Ed Boele.

Duurzaam is ook de ‘paperlike’-verpakking waarin elk afgesneden stuk kaas voor de klant wordt gewikkeld. Deze bijzondere kunststof folie met de eigenschappen van plastic én papier heeft een grote scheurbestendigheid en trekkracht en het conserveert de kaas uitstekend. ,,Alle soorten kaas, maar ook andere versproducten kun je er zeer langdurig in goed houden’’, aldus Ed.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2017 / Duurzame verpakkingen

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Ha. In april een presentatie houden over hoe je met tekst en fotou2019s om gaat op een website.nEn wel hier op 2 april in de ochtend:nhttps://lokaal7.wordpress.com/


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.