Franse, Deense en Haagse Vaderdagcadeaus

© De Kaasspeciaalzaak

Komende zondag, 19 juni, is het weer Vaderdag. Allerlei winkels adverteren met ‘stoere’ en ’mannelijke’ cadeaus, maar daar doen wij niet aan. Vaderdagpresentjes moeten speciaal en lekker zijn, daar gaat het bij ons om. En moeder moet er natuurlijk ook van kunnen genieten!

Onze winkel barst van de speciale lekkernijen, dat weet u, dus er is keus genoeg. Maar ter gelegenheid van Vaderdag hebben we de schijnwerpers op drie bijzondere aanbiedingen gericht.

© De Kaasspeciaalzaak

Frans-Hollandse rosé met alpenkaasje

Een leuk duo! Voor 6,95 verkopen we een frisse Franse rosé met duidelijke aardbeiengeur. Voor datzelfde geld krijgt u daarbij een stukje van anderhalf ons Tomme de Savoie, een uit rauwe koeienmelk gemaakt kaasje uit de Franse alpen.
De rosé is afkomstig uit de Dordogne en heeft ook een Hollands tintje, want het wijndomein waar hij werd geboren, is eigendom van de Nederlanders Michel en Erica van den Beld. Op hun flessen rode, witte en roséwijnen staat de naam Vandenbeld met grote letters op het etiket vermeld.

© De Kaasspeciaalzaak

Deense biologische kazen

De enige kaas uit Denemarken die internationaal bekendheid geniet is Danish Blue, ook wel Danablu geheten. Sinds kort hebben we echter in ons assortiment een aantal biologische kaasjes uit Denemarken, afkomstig van een kaasmakerij aan de noordelijke Deense Noordzeekust. Stuk voor stuk waard om te proberen!

© De Kaasspeciaalzaak © De Kaasspeciaalzaak

Een klassieker: Oude Haegsche kaas + port

Echte kwaliteit verveelt nooit en blijft populair. Zoals onze klassieke pittige Oude Haegsche kaas met z’n geel-groen-zwarte korst, al jaren een topper in onze winkel. Omdat volgende week op 21 juni de zomer begint, hebben we in het komende Vaderdagweekend voor 21 euro het volgende combi-cadeau in de aanbieding: een fles Haegsche Port (vier jaar in houten vaten gerijpt) en een stuk van 350 gram Oude Haegsche kaas!

Tot ziens!
     Se dig snart!
         Au revoir!
               Tot kèk

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2016 / Franse, Deense en Haagse Vaderdagcadeaus

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: