© De Kaasspeciaalzaak

 

‘Medewerkers zijn zeer vakkundig en betrokken’

Beste Buitenlandse kaas Specialist van Nederland 2016-2017!

© De Kaasspeciaalzaak
Astrid Joosten feliciteert Ed Boele met zijn nieuwe trofee. Naast hem een glunderende echtgenote Maria met de oorkonde. Klik op de afbeelding voor het hele plaatje .

Harderwijk, 7 maart 2016
De Kaasspeciaalzaak van Ed Boele uit de Haagse Fahrenheitstraat Den Haag is door Astrid Joosten uitgeroepen tot winnaar van de productcategoriewedstrijd ‘Nederlands Beste Buitenlandse Kaasspecialist 2016’. Dat gebeurde vandaag tijdens het Kaas- en Delicatessen Branche-Event in het Dolfinarium te Harderwijk.

Jurycommentaar

Een onafhankelijke jury heeft tussen 6 en 26 februari alle finalisten bezocht.
Op basis van de bevindingen van de kwalificatieronde, de consumentenjury, de vorige winnaar en de vakjury, die onafhankelijk van elkaar gecontroleerd en gerapporteerd hebben, is de einduitslag tot stand gekomen.

© De Kaasspeciaalzaak

De finalejury was zeer onder de indruk. Zij meldt in haar rapporten ondermeer:

De ondernemer, Ed Boele, heeft een mooie, overzichtelijke, goed verzorgde, frisse winkel; de medewerkers zijn zeer vakkundig en betrokken bij de producten die ze verkopen. Er is een duidelijke en uitnodigende presentatie van buitenlandse kazen en een mooie rijpingskast fungeert als blikvanger in de winkel.
Klanten worden goed geïnformeerd via schermen, prijskaartjes en een persoonlijke toelichting door eigenaar en medewerkers.

De consumentenjury gaf de winkel de volgende opmerkingen:

Productcategorieën

De Productcategoriewedstrijden ‘Nederlands Beste Buitenlandse Kaasspecialist’, ‘Nederlands Beste Boerenkaasspecialist’ en ‘Nederlands Beste Notenspecialist’ maken onderdeel uit van de Landelijke Competities voor foodspecialiteitenwinkels.

Organisatie

De Productcategoriewedstrijden zijn initiatieven van het Vakcentrum, Kaas & Delicatessen te Woerden. De uitvoering berust bij de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland, Blekerijlaan 1, 3447 GR Woerden.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2016 / Beste Buitenlandse kaas Specialist van Nederland 2016-2017!

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: