Salers: een tonnetje in het zonnetje

© De Kaasspeciaalzaak

U heeft ze vast wel eens gezien: de Franse Salers-kazen in de vorm van een 30 centimeter hoog tonnetje. Die zetten we deze week (22-27 februari) in het zonnetje. Niet alleen omdat het zo lekker rijmt, maar vooral omdat-ie zo lekker krachtig en kruidig smaakt.

De Salers is een harde bergkaas uit het Franse Centraal Massief, gemaakt van de rauwe melk van koeien die op 600 à 1000 meter hoogte grazen. Bij Salers-kaas kun je zowel een stoere rode wijn als een volle witte wijn drinken, maar probeer ook eens de combinatie van een blokje Salers met daarop een lepeltje kweepeer-confiture: een feestje in je mond.

Aanbieding:

Tot eind maart koopt u bij ons Salers voor 1,95 per ons. Wie meer dan 200 gram aanschaft, krijgt er gratis een potje kweepeer-confiture bij.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2016 / Salers: een tonnetje in het zonnetje

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Zaterdagmorgen en ik moet snel mooi gelamineerde afdrukken hebben. Dus Eduard Bekker van De Multimediahoek gebeld. Hij is beschikbaar. Bestanden gemaild en op de fiets gestapt. in korte tijd heb ik wat ik nodig heb. Dat is het voordeel van een kleinschalig en persoonlijk bedrijf!


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.