Salers: een tonnetje in het zonnetje

© De Kaasspeciaalzaak

U heeft ze vast wel eens gezien: de Franse Salers-kazen in de vorm van een 30 centimeter hoog tonnetje. Die zetten we deze week (22-27 februari) in het zonnetje. Niet alleen omdat het zo lekker rijmt, maar vooral omdat-ie zo lekker krachtig en kruidig smaakt.

De Salers is een harde bergkaas uit het Franse Centraal Massief, gemaakt van de rauwe melk van koeien die op 600 à 1000 meter hoogte grazen. Bij Salers-kaas kun je zowel een stoere rode wijn als een volle witte wijn drinken, maar probeer ook eens de combinatie van een blokje Salers met daarop een lepeltje kweepeer-confiture: een feestje in je mond.

Aanbieding:

Tot eind maart koopt u bij ons Salers voor 1,95 per ons. Wie meer dan 200 gram aanschaft, krijgt er gratis een potje kweepeer-confiture bij.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2016 / Salers: een tonnetje in het zonnetje

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: