Kaas moet mee op vakantie

© De Kaasspeciaalzaak

De eerste grote uittocht van vakantiegangers staat voor de deur en dan wordt traditiegetrouw gekeken naar wat er mee gaat in de koffer. Uit onderzoek onder 1.020 vakantievierders blijkt dat 37 procent de achterbak weer vol laadt met Hollandse producten. Met stip op één staat een stuk echte Hollandse kaas!

Dit blijkt uit onderzoek van PLUS. Naast kaas zijn drop en hagelslag deze zomer terug te vinden in menige caravan of vouwwagen met Nederlands nummerbord.
Overigens zijn het vooral jongeren (tot en met twintig jaar) die vrezen hun favoriete voedsel te moeten missen: 66 procent van hen neemt eten en drinken mee, tegenover 15 procent van de ouderen (66 jaar en ouder).

Uit het onderzoek blijkt dat vooral mensen uit Noord-Nederland eten meenemen op vakantie: 39 procent van de inwoners uit Drenthe, Groningen en Friesland neemt eigen eten en drinken mee. Inwoners van grote steden nemen minder vaak Hollandse voedingswaren mee; van hen pakt 28 procent etenswaren in Nederland in.

Top 10 Hollandse producten op vakantie

Volgens het onderzoek van PLUS ziet de top 10 van producten die mee gaan op vakantie er als volgt uit:

  1. Kaas
  2. Drop
  3. Koffie
  4. Thee
  5. Hagelslag
  6. Brood
  7. Stroopwafels
  8. Water (voor onderweg)
  9. Kruiden
  10. Chocoladepasta

Neem uw eigen smaak kaas mee op vakantie!

Wij verpakken graag uw vers afgesneden kaas vacuüm zodat u op uw favoriete vakantie bestemming uw favoriete kaas kunt eten.

 
Namens ons gehele kaas team wensen wij u een fijne vakantie toe.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2015 / Kaas moet mee op vakantie

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: