Vooruit met de geit!

© De Kaasspeciaalzaak

Tot en met zaterdag 1 november staan in de zaak enkele Hollandse kazen in de spotlights. Ten eerste zijn dat de smaakvolle geitenkazen van de familie Klaver uit het Noord-Hollandse dorp Winkel.

Het bedrijf heeft ruim 2000 geiten, die twee maal per dag worden gemolken. Bijzonder is dat de melk voor de kaasbereiding hier niet (zoals gebruikelijk) wordt gestremd met dierlijke enzymen uit kalver- of geitenmagen, maar met behulp van plantaardige producten. Door kleinere vetdeeltjes zijn deze kazen lichter verteerbaar.

We hebben de geitenkaas van de familie Klaver beschikbaar in jong belegen (€ 17,90 per kg.), pikant belegen (€ 18,90) en snijdbaar oud (€ 19,90). Daarnaast verkopen we nog een aantal gekruide geitenkazen, onder meer met fenegriekzaad of Italiaanse kruiden.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2014 / Vooruit met de geit!

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Zaterdagmorgen en ik moet snel mooi gelamineerde afdrukken hebben. Dus Eduard Bekker van De Multimediahoek gebeld. Hij is beschikbaar. Bestanden gemaild en op de fiets gestapt. in korte tijd heb ik wat ik nodig heb. Dat is het voordeel van een kleinschalig en persoonlijk bedrijf!


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.