Hollandse kazen, Hollandse wijn

© De Kaasspeciaalzaak

Nu de herfst met zijn kenmerkende kleuren en geuren sluipenderwijs zijn intrede heeft gedaan, is het hoog tijd geworden het luchtige zomergevoel van ons af te schudden en ons voor te bereiden op weersomstandigheden met een typisch Nederlands karakter. Hoe kunnen we dat beter doen dan met Hollandse kazen, begeleid door Hollandse wijn?

Maar daarover straks meer. Eerst even een berichtje uit de ziekenboeg:

Pittig

Zoals velen al wisten, heeft Ed Boele in september een gecompliceerde knieoperatie ondergaan. Ed omschrijft de ingreep zoals hij veel van zijn kazen karakteriseert: ‘Een pittige ervaring’.

Datzelfde geldt ook voor het revalidatietraject dat hij inmiddels doorloopt en dat nog wel een paar maanden zal duren. Hoewel Ed voorlopig niet in levenden lijve aanwezig kan zijn in de winkel - waar ‘onderkoning’ Erwin Wesstein nu de scepter zwaait met ondersteuning van zijn kaasteam - is hij achter de schermen wel degelijk intensief met de zaak bezig.

Gelukkig kan ik van huis uit met behulp van computer en telefoon veel regelen. Maar ik trappel natuurlijk van ongeduld om zelf weer tussen de kazen te lopen en contact met de klanten te hebben.
Daarom zeg ik tegen iedereen: Tot gauw en bedankt voor alle blijken van meeleven!

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2014 / Hollandse kazen, Hollandse wijn

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: