Kerstaanbiedingen

© De Kaasspeciaalzaak

Zoals u gewend bent, presenteert Ed Boele in de weken van kerst en oud & nieuw weer enkele speciale aanbiedingen. Dit jaar zijn dat de volgende:

Wellicht ten overvloede wijzen we u erop dat we naast ons enorme assortiment aan kazen ook nog andere smaakmakers bij de borrel verkopen, zoals verschillende verse tapenades, zongedroogde tomaatjes en het veel gevraagde vijgen-amandelbrood en dadel- walnotenbrood. Populaire hits zijn ook onze gorgonzola met prosecco en – speciaal voor deze tijd van het jaar – de klassieke Engelse stilton gedrenkt in port.

Nog een tip. Wilt u iemand eens met een ‘kaascadeau’ verrassen? Wij kunnen een feestelijk presentje samenstellen in elke gewenste prijsklasse. Leuk als je met kerst of oud & nieuw bij familie of vrienden op bezoek gaat, maar ook verrassend als verjaardagscadeau!

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2013 / Kerstaanbiedingen

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Zaterdagmorgen en ik moet snel mooi gelamineerde afdrukken hebben. Dus Eduard Bekker van De Multimediahoek gebeld. Hij is beschikbaar. Bestanden gemaild en op de fiets gestapt. in korte tijd heb ik wat ik nodig heb. Dat is het voordeel van een kleinschalig en persoonlijk bedrijf!


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.