Met geprolongeerde kampioenstitel smaakvol op weg naar 2014

© De Kaasspeciaalzaak

Het jaar 2013 loopt op z’n laatste benen. Dat kan echter niet worden gezegd van kaasspeciaalzaak Ed Boele, het nog altijd florerende Haagse smaakparadijs. Ed en zijn team gaan zelfs extra vrolijk de kerstdagen en het nieuwe jaar tegemoet, want onlangs kregen ze te horen dat ze ook in 2014 als regerend kampioen de titel ‘Beste kaasspeciaalzaak van Nederland’ mogen blijven voeren.

De brancheorganisatie die het kampioenschap organiseert heeft namelijk besloten de nationale lauwerkrans voor kaasspecialisten voortaan nog maar één keer per twee jaar uit te reiken. Dit betekent dat Ed in 2014 geen troonsafstand hoeft te doen.

Ons bericht van 13 november 2012:
 

Grand Slam voor Ed Boele

Groot feest bij kaasspeciaalzaak Ed Boele aan de Fahrenheitstraat! Met zijn winkel en zijn medewerkersteam heeft Ed een unieke prestatie geleverd door maar liefst twee kampioenstitels in de wacht te slepen. De winkel is uitgeroepen tot Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland en ook nog eens tot Beste Specialist in Buitenlandse Kazen. Beide titels mag Ed tot en met december 2013 dragen. > Meer

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2013 / Met geprolongeerde kampioenstitel smaakvol op weg naar 2014

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: