Beste kaasspeciaalzaak van Nederland
én beste specialist buitenlandse kaas

Grand Slam voor Ed Boele

© De Kaasspeciaalzaak
Een vergulde Ed Boele toont zijn trofee.
(13 november 2012)

Groot feest bij kaasspeciaalzaak Ed Boele aan de Fahrenheitstraat! Met zijn winkel en zijn medewerkersteam heeft Ed een unieke prestatie geleverd door maar liefst twee kampioenstitels in de wacht te slepen. De winkel is uitgeroepen tot Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland en ook nog eens tot Beste Specialist in Buitenlandse Kazen. Beide titels mag Ed tot en met december 2013 dragen.

© De Kaasspeciaalzaak

Gouden Kaasmes

In theater De Flint in Amersfoort kreeg de glunderende Ed Boele dinsdagavond 13 november in het bijzijn van zijn team en honderden branchegenoten uit de Vakgroep Kaas & Delicatessen de felbegeerde trofee voor de beste kaasspeciaalzaak van het land overhandigd: het Gouden Kaasmes. Daarmee werd de dubbelslag een feit, want kort daarvoor was hij ook al gehuldigd vanwege zijn assortiment en kennis op het gebied van buitenlandse kazen.

‘Een voorbeeld voor de branche’

In het juryrapport wordt de winkel ‘een voorbeeld voor de branche’ genoemd. De zaak levert ’uitmuntende prestaties’ en ‘eigenaar en medewerkers zijn goed en volop met hun vak bezig’.

© De Kaasspeciaalzaak
Het trotse team bij de bekendmaking op dinsdag 13 november 2012 in Amersfoort.

Tijdens de jaarlijkse landelijke competitie tussen kaasspeciaalzaken worden de winkels streng beoordeeld door zowel collega-ondernemers als consumententeams. Die dubbele beoordeling geeft er extra glans aan, zegt de trotse Ed. Het is trouwens beslist niet alleen mijn verdienste. We hebben er met ons hele team keihard aan gewerkt om dit te bereiken.

© De Kaasspeciaalzaak
Ed Boele te gast bij Debby Roukens en Sjaak Bral op maandag 19 november 2012. Zie de video hieronder.
Foto: Omroep West

Eind 2006 ontving Ed het Gouden Kaasmes voor de eerste maal (voor het jaar 2007) en in 2008 mocht hij zich ook de beste Buitenlandse Kaasspecialist noemen.

Voor de tweede maal

Maar omdat de kaasspeciaalzaken flink in opkomst waren en de concurrentie steeds groter werd, had hij haast niet durven dromen voor de tweede maal dergelijke titels te zullen behalen, laat staan twee tegelijk. Alleen in de laatste weken van de competitie, toen we waren doorgedrongen tot de twee finales, begon ik stiekem wel te hopen op een nieuw succes, aldus Ed.

Interview Ed Boele - Den Haag FM Ochtendradio op 29 november 2012 bij Melvin Vermeer, Cinder en Haags gemeenteraadslid Martin Borderwijk (D66)
|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2012 / Grand Slam voor Ed Boele

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: