We gaan opnieuw voor goud!

© De Kaasspeciaalzaak

Kaasspeciaalzaak Ed Boele aan de Fahrenheitstraat maakt een goede kans om voor de tweede keer te worden uitgeroepen tot Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak.

Deze titel, met als trofee het Gouden Kaasmes, behaalde Ed met zijn team ook al in 2007. In 2006 en 2010 scoorde hij zilver.
Inmiddels is de competitie voor het seizoen 2012-2013 in volle gang. Er waren 170 deelnemende winkels en Ed Boele is onlangs doorgedrongen tot de halve finales, waar nog 25 gegadigden aan meedoen. Bovendien is hij genomineerd voor de titel Beste Speciaalzaak voor Boerenkaas (eerder sleepte hij die in 2006 in de wacht) en Beste Speciaalzaak voor Buitenlandse Kazen, die hij in 2008 wist te bemachtigen.

“De komende weken krijg ik een aantal vakjuryleden over de vloer,” vertelt Ed. “Die duiken onverwacht op, maar moeten zich wel bekend maken. Daarnaast komen er nog enkele onbekende ‘mystery shoppers’ in de zaak, die ons beoordelen op bijvoorbeeld klantvriendelijkheid en warenkennis. Ja, ’t zijn spannende tijden. Ik weet het uit eigen ervaring, niet alleen als deelnemer, maar ook als jurylid, want dat ben ik ook een paar keer geweest. Toen mocht ik zelf natuurlijk niet meedoen.”

Op 2 oktober worden de vijf finalisten voor het Gouden Kaasmes en voor de andere nominaties bekend gemaakt en op 13 november is in Amersfoort de prijsuitreiking.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2012 / We gaan opnieuw voor goud!

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: