Voor ‘beste Kaasspeciaalzaak 2006’ en ‘Gouden Kaasmes’

Kaasspeciaalzaak genomineerd

© De Kaasspeciaalzaak
De Kaasspeciaalzaak van Ed Boele, Fahrenheitstraat 625 ...“Een echte, eigentijdse kaaswinkel met zeer gemotiveerd personeel dat goede informatie geeft”, volgens het juryrapport.
(8 oktober 2011)

Kaasspeciaalzaak Ed Boele is finalist in de hardste competitie voor kaasspeciaalzaken. Hij behoort daarmee in ieder geval al tot de Beste-5 van Nederland, maar op 8 november wordt hij misschien tot de onbetwiste nummer 1 uitgeroepen.

“We hebben er al een paar jaar tegenaan gezeten”, zegt Ed Boele. “Nu zitten we bij de laatste vijf, we schuiven dus langzaam maar zeker in de richtingvan het Gouden Kaasmes. In oktober zetten we daarom echt alle zeilen bij want dan krijgen we twee finalevakjury’s en een aantal mystery-shoppers over de vloer.”

Door de Kwaliteitscertificering

“Op 8 november aanstaande in Hart van Holland in Nijkerk horen we hoe onze inzet is uitgepakt. Overigens zijn we dit jaar al goed door de Kwaliteitscertificering gekomen. Daardoor mochten we meedoen aan deze wedstrijd. In de halve finale zijn ertweevakjury's geweest. We krijgen nog drie jury’s. Dit jaar zijn we dan maar liefst zes keer beoordeeld.”

Zeer gemotiveerd personeel

De halve-finalejury noteert over de winkel van Ed Boele onder meer: ‘Een echte, eigentijdse kaaswinkel met zeer gemotiveerd personeel dat goede informatie geeft. Er is veel te proeven. De ondernemer investeert in zijn personeel door goed te zoeken naar de juiste mensen en door ze dan ook goed op te leiden.’

DeTop-5 komt voort uit de halve finales van de Nationale Competities. Deze winkelwedstrijden worden jaarlijks gehouden. Dit jaar hebben 26 kaasspeciaalzaken deelgenomen aan de halve finale. De winkels die mochten én ook wilden deelnemen, hebben al eerder hoge cijfers gescoord in de zware beoordeling die deel uitmaakt van de jaarlijkse Kwaliteitscertificering. In de halve finale zijn ze opnieuw beoordeeld door twee vakjury’s.

Mistery-shopper

In de finales ondergaat deTop-5 twee beoordelingen door finalevakjuryteams die niet alleen naar de winkel kijken maar vooral naar de visie en managementprestaties van de ondernemer. Daarnaast beoordelen drie consumenten in de gedaante van mystery-shopper, de winkels. De Top-5 wordt in één jaartotaal zes maal beoordeeld door verschillende jury’s!

De wedstrijden zijn een initiatief van Vakcentrum, Kaas & Delicatessen, georganiseerd en uitgevoerd door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland, onderdeel van het Vakcentrum.

|
Passie voor kaas / Nieuwsarchief 2005 / Kaasspeciaalzaak genomineerd

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster: